Vriendschapsbrood zonder gluten en lactose, dag 4


Vandaag toegevoegd: 1 kop teff, 1 kop suiker, geen extra vocht omdat het brouwsel toch al erg drassig is.

Nu krijgt het brouwsel een steviger body, kennelijk heb ik met teff naar verhouding minder vocht nodig!

Begin van de middag samen met mijn sjamanenmaatje een rondvaart gemaakt met ijveer XI, de rest van de middag uitgebreid bijkletsen en scheepjes kijken.
Me gerealiseerd hoe belangrijk deze vriendschap is, en hoe diep mijn saunamaatje onder mijn huid zit. Hoeveel ruimte heb ik dan eigenlijk voor een partner-relatie?

Thuis, na avondeten onverwachts bezoek van mijn saunamaatje die vingerhoedskruid kwam brengen, meteen de impuls opgepakt om de tuin opnieuw in te richten.

Dit alles meng ik door mijn brouwsel…
De massa is wat steviger dan de eerste dagen, en het gistingsproces begint op gang te komen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s