Vriendschapsbrood maken, dag 4


Vroeg wakker, na het ontbijt aan de slag met het deeg.
Het oudst bekende recept wat op internet te vinden was, zegt:
‘Day 4 – Add 1 cup each of flour, sugar and milk. Stir until smooth’
Oeps! Geen melk in huis!
Geen nood, water werkt ook volgens oudere bakmethodes.
Om het gistingsproces te bevorderen gebruik ik wat water van mijn gistende gemberdrankje.
Vrij snel hierna ontvang ik een berichtje  van mijn bak-vriendin….zo samen dit bakproces aangaan schept toch een leuke band!

 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s